herregud nu är jag 28

va ere för en daa e de en vanlig dag, nej de e ingen vanlig dag för de e heddans fölsedaa hurra hurra hurra!!! 


hängmattan


pestopestopesto

mitt nya favvoställe i sthlm heter hängmattan där har dom hur goda mackor som helst!!! med hembakt bröd, mandel o ruccolapesto o fetaost mmmmmmmmmmmm va gott!!!!!!!!!

sevve

här är en bild på severin och hans favorit morre!!;)

....

nu är jag tillbax i skellet, lite trött är jag allt för jag känner att jag är lite småtjurig men nu ska jag iaf gå broarna med nina o eva  o sen kanske jag färgar håret!!

vi var ca 20 st på planet hem o 2 st som åkte flygbussen...man skulle kunna tro att skellefteå typ är lika trist som tallin men så är det ju inte!!

tallijävlabanien-ett hem för dårar!!!

Vi har varit i tallin...i tallin är en timma lika lång som tre timmar här hemma o jag skojar inte..vi är jätteglada över att vara i sthlm igen o är helt överens om att det bästa med hela resan var att vi bara bokade en natt i tallin o inte två...haha....ok jag överdriver kanske lite men det där med tiden är helt sant!!!!

vi kom till sthlm kl 10 i morse då åkte vi till mosebacke o åt brunch o jag åt jättejättemycket trots att jag bantar...haha...så då gick vi från söder in till stan så nu har man motionerat bort allt igen kan man säga;) jag tog iallafall igen all shopping som uteblev i tallin på typ två timmar i våran fantastiska huvudstad...I am in love with stockholm!! har gjort några riktigt bra fynd o inte så värst dyra heller...nu är jag kvar tills på tisdag då åker jag hem igen...o på onsdag ska vi ut på station 8a va?!!? för jag fyller ju år på torsdag...vi pratar inte om hur gammal jag blir, men det är ju bättre att fylla än att inte fylla om ni förstår vad jag menar!!=)

tatata

imorgon åker jag o hanna till tallin...om vi får tråkigt så ska vi spela yarre o läsa tallianska tidningar...men vi får nog kul!! vi har iaf bokat hotell med nattklubb ifall vi inte vågar oss ut på stan nattetid...haha!!

idag har vi shoppat lite mina bästa köp gjorde jag på tjallamalla...osså köpte jag ett par skor på weekday som kostade 5okr..så billigt att jag nästan fick lust att köpa två par!!

idag blev hanna lite påkörd av en bil...det bästa råd jag kan ge min syster är att hon ska hålla sig undan biltrafiken så nu sticker vi till havs!!;)

krickkrackkrock smoketismokk

nu är jag i sthlm hanna krockade lite när hon skulle hämta mig på arlanda..hon var lite chockad o lessen tills hon fick veta att pappa OXÅ har krockat idag...då kändes det genast lite bättre!!!....tycker ni fortfarande att det är konstigt att jag är rädd för att köra bil???

undra sa flundran om gäddan är en fisk

imorgon åker jag till stockholm...jippikajej!!!

undra om jag får dricka juice till frukost ?? det gör jag nämligen nästan bara när jag är på besök i huvudstaden...så som sagt...undra om hanna har kommit ihåg att köpa dryck med smak av apelsin till frukost???

when i was just a baby my mama told me. son, always be a good boy don`t ever play with guns

om man har en godis i munnen samtidigt som man gör situps är magmuskel träningen helt i onödan då...eller förbränner man karamellen på en endaste gång??=)


walk the line är nog en av dom bästa filmerna, Joaquin Phoenix är en grymt bra skådis både han o Reese Witherspoon osså är dom så snygga ihop!!!!

stina o jag på äventyr

jag o stina har haft värsta bästa söndagen med pizza, loppis, skönsång i bilen o en roadtrip till solbacken....jag fyndade en tavla på loppis som vi först tyckte va rolig men när vi såg ikea klistermärket började vi genast tvivla..loppisgrejer ska ju va riktigt gamla...vi bestämde att jag får nog allt göra om tavlan lite...piffa lite så att säga=)   

jo om kortet: tungan åkte ut för att jag var tvungen att konsentrera mig lite då jag både skulle ta kortet o va med på det samtidigt !!

.....

Jag frågade odenkvinnan o hon höll med: livet kan vara hårt ibland;)

jääjäääjäää

när jag gick hem från jobbet gick jag förbi ett gäng fjortisar en kille rökte 2 cigaretter samtidigt...det var tufft...snacka om nicotinmissbruk!!!;)...nu har trästocks börjat!!=)

glada gänget i hej;)

vi har varit på loppis i HEJ igen förresten...men jag tror att man ska vara där tidigare på sommaren om man ska fynda möbler o större grejer..men några små fynd blev det så klart=)

...

 jag ska skriva snart, jag kommer mig bara inte riktigt för att göra det!!

ska jobba kommande vecka, undrar hur jag ska ta mig upp imorgonbitti jag har ju sovit till minst 10 varje morgon i två veckors tid!!!

osså börjar trästocks på torsdag det blir kuuul!!

jonämensatte

I`ts raining cats and dogs...som man säger på engelska....;)

wiiii

jag har köpt en kamera!!!=)

bajs, festival o sånt

i fredags höll jag o carro på att bli dränkta i festivalbajs!!!! ok kanske en liten överdrift men iaf så var det någon som försökte välta bajamajan som vi var inne i, ber om ursäkt till oskar, jonas o sebbe som fick sig en utskällning då iaf jag trodde att det var dom som försökte vara roliga men det var i självaverket dom som såg till att vi inte hamnade i skiten, tack det var snällt!! ...mycket otrevlig händelse iallafall...haha...jag skulle ALDRIG visa mig ute igen om nåt så förfärligt hade hänt!!!;)

nu är festivalen slut för detta år, har varit mycket trevligt...skulle inte ha orkat med en kväll till, nu behöver jag sova fast det är lätt att få en känsla av ensamhet då man varit bland så mycket folk hela helgen o plötsligt är det bara över!!

nu är hanna o jens påväg hem...jiiihoooo!!!♥


festival

festival i dagarna 4a...vad ska man säga...trött o sliten men va tusan man kan ju inte ge upp när det bara är en kväll kvar, det kanske blir den bästa!!;)

RSS 2.0