....

visstja jag har ju en blogg som jag kanske borde uppdatera.....

jag föll i trappen IGEN igår!! den här gången i trapphuset när jag skulle hälsa på linette, jag slog i knäet så nu är det alldeles svullet o gör ont!!=( fan oxå!!

jobbar två dagar till sen har jag semester i en vecka!!  osså kommer hanna o jens hem!!

bloggblogblogloglolol

jo jag är rätt dålig på att blogga just nu men jag jobbar mest just nu o har inte särskilt mycket att skriva om heller!!
har iaf haft en mysig kväll på waynes med brudarna, jag känner att jag inte bidrog med särskilt mycket prat ikväll, ibland känns det ju som om man har gjort av med allt prat under dagen men det var jättetrevligt att träffas i allafall!! roligt att linette har flyttat hem över sommaren!!=)

sen har jag gråtit JÄTTEMYCKET till kvällens avsnitt av greys...herregud vad den serien kan få mig att gråta, lite fjantigt kanske men ibland är det ju så skönt att göra sig av med lite tårar!!=)


....

har inte så mycket att skriva om egentligen, är regnigt och trist ute så jag tänker lägga mig i soffan o se en film!!

helgen har varit mycket bra, i lördags firade vi att carro har tagit socionomexamen, stort grattis till henne!!


....

idag har vi gjort studenterna fina för balen, känns som om hela mitt huvud är fyllt med hårspray så nu stupar jag isäng!!=)

pallomklädnad

pallen är omklädd, kom på att jag hade tyg hemma!!=)


....

imorgon ska jag och nina äta buffe på calles o kanske idha jag vet faktiskt inte hur det blev om hon kunde eller om hon var upptagen?! ska bli mysigt iallafall, var så längesen vi träffades!!

RSS 2.0