....

har haft en mycket bra helg med hockey i fredags o fest hos carro o oskar igår!! var ju första hockeymatchen jag har sett live men gud va roligt det var, vi hade sittplatser just ovanför avbytarbåset, ibörjan hade jag lite svårt att hänga med i matchen då jag mest hade ögonen på hejarklacken o grabbarna i avbytarbåset, vilken energi dom har i klacken o han som trummar på trumman hela matchen, hur orkar han det?!?...stämningsfullt måste jag säga o jag går gärna igen!!=) har dessutom fortsatt hockeyhelgen med att följa dagens match på 5an...det är ju inte klokt...det här med mig o hockey menar jag...men spännande!!=)

festen hos carro o oskar blev jättetrevlig massa roliga människor o gitarrspel o allsång i köket!!=) ska avsluta söndagen med fotbad o ansiktsmask tror jag!!

....

jag verkligen HATAR att det snöar ute igen nu får det tamme vara nog!!!  


imorgon blir det hockey med jobbet o igår vann jag hockeypotten....jag+hockey=♥ 

....

hör o häpna men på fredag går jag nog på hockey med jobbet....om vi lyckas få biljetter vill säga, jag tror att det blir roligt men mest troligt blir det ingen vana!!


...

om aik hade vunnit med 3-1 ikväll hade jag vunnit hockeypotten på jobbet....jädra typiskt då det inte går som planerat!!!

önskar mycket

.....men mest av allt önskar jag att det är sommar när jag vaknar imorgon !!!


...

..jobbade över lite så det blev ingen träning ikväll, färgar ögonbrynen o kanske håret istället!! har haft datakassa utbildning idag på jobbet blir spännande att se hur vi ska fixa detta imorgon!!!


tisdag

jag o nina provade aeromix på 360 ikväll lite som ett danspass o det var riktigt kul..vi går nog nästa tisdag oxå!!

imorgon åker jag stina o lindy på kurs i umeå...kul kul kul!!!!

------

sådärja då hade man visst köpt sig en träningsbralla för 350 kr trots köpstoppet efter sthlm....så nu frågar jag mig själv  hur fan kunde det hända??!?!

stadsfesten

men va fan stadsfesten?!?! E-type igen!!!!??? en stor del av skellefteås befolkning har lite halvkass musiksmak känner jag....men teddybears blir grymt!!!=)

....

lyssnar på hannas spotifylista o väntar på att stina ska komma o hämta mig, vi ska luncha på waynes!!=) halkade lite igår o landade med knäet på en isklump eller nått o idag gör knäet rent ut sagt förjävla ont!! men det blir nog bättre när jag har gått på det ett tag..nu har det ju varit stilla hela natten tänkte jag!!

spelade spel hos carro o oskar igår, jag var lite skeptisk till en början men gud vad roligt det var efter ett tag då jag hade slutat vara nervös för att jag inte skulle kunna svara på NÅTT!!=)

....

tillbaks i stan efter en mycket trevlig helg i stockholm...till o med fick vi fika på vårat favvo ställe hängmattan som vi ju trodde hade konkursat men dom hade öppnat igen så vi fick oss varsin varm-macka med mandel o ruccolapesto o fetaost...mums

RSS 2.0