systerysterblinkelink

på fredag åker jag till stockholm o det ska bli så kuuuul!!!!!!!!!!!!

juljuljul

tänk att snart får man ju julpynta hemma!!=) 1a advent på söndag..känns helt overkligt dock...inte konstigt att man blir äldre så snabbt då tiden går så jädrans fort!!=)

imorgon tänker jag iaf jobba!


....

gissa om jag var glad att pappa var med då det inte fanns tillräkligt på kortet för att betala mina matvaror för endast 87 kr!!! fast lite pinsamt oxå!!

att lönen kommer imorgon passar mig perfekt!

fingret mår sådär men är på bättringsvägen tror jag!

jo det gällde fingret....

här blir det inget jobb på några dagar  sa doktorn o snittade i fingret...!!!!!!riktigt så gick det kanske inte till, men snittade det gjorde han och gav mig pencilin o i varjefall så måste jag vara hemma tisdag o onsdag men på torsdag tror jag nog att jag är redo för jobb igen!=) ser ganska äckligt ut men med lite medicin i kroppen så läker det nog ihop på en pisskvart (kom inte på nåt annat ord för snabbt!!;)


nu är jag i hjoggböle iallafall o har fått i mig lite kött=)

bobby o lillcliffen

idag har jag, bobby o cliff hälsat på hos nina o erik, nina kom o mötte oss efter vägen o när bobby fick se nina blev han så uppspelt så han hoppade upp o bet henne lite lätt i rumpan o cliff stal hennes vante...det är till att veta hur man charmar en tjej det!!!;) nu ligger dom som två utslagna hjältar på mitt golv o sover sååå gott!=)

ååååååååååååååå

jo nu är det såhär att plötsligt igår när jag vaknade så hade mitt högra långfinger blivit dubbelt så stort som mitt andra normala långfinger o ont gjorde det oxå eller det gööör ont nu oxå o detta utan att jag någonting gjort för att förtjäna detta iallafall så visade jag detta för min kära mamma idag o då tvingade hon iväg mig till akuten för att jag annars kunde få blodförgiftning o inte fasen vill jag dö pågrund av det förbaskade fingret!! nu har jag iallafall en stor bandageklump runt fingret o det gör fortfarande ont=( typiskt  o  jag som HATAR att ha fingrar som gör ont!!!=(

 

pudlarna är iallafall snälla!!


...

tidigare då jag skrev att det skulle flytta in två kungspudlar hos mig på torsdag så ljög jag lite...det är först imorgon som dom flyttar in!!


=(

Det är ganska synd om mig som inte har någon kamera!!!=(

_________!

•har jag förresten sagt att jag får besök hela nästa helg?! japp så är det, på torsdag flyttar bobby o cliff 2 st ståtliga kungspudlar in hos mig och dom stannar hela helgen!=) det blir trevligt får jag hoppas!!

hawaii

hawaii var fantastiskt!!

är allt lite trött idag!!

men va fan

på lördag ska jag på hawaiifest och min näsa är helt opassande igentäppt , när det ska solas o drickas paraplydrinkar kan man väl inte vara förkyld heller...det passar inte alls ihop!! ååååååå

....

i fredags hade vi tjejfest hos nina o gick sen ut på club 27, bästa utekvällen på länge tycker jag bestämt...jag o nina höll igång till ca 4a på morgonen (om pappa läser detta kommer han att tänka: stackars stackars dig som måste vara vaken så länge!;)  var bjuden på fest igår oxå men då dom andra gick ut gick jag hem och sooov!!


wiiiii

ja jisses det var värst vad lite det händer på denna blogg...man kan nästan tro att jag har ett tråkigt liv!!;)

jag har bokat sockholmsresa idag, 4 december åker jag...då ska det shoppas o fikas i massor!=) anledningen till att det blir just den helgen är för att jag har längtat efter konstfacks julmarknad sen hanna förra året ringde o sa hedvig du skulle dööö om du var här....o näe inte tänker jag dö men kanske att jag ska köpa en av varje av allt!!;) verkligen verkligen längtar jag!!...

om jag hade haft en kamera så kunde jag ju ha lagt ut ett nytt foto men nu har jag ju ingen kamera längre så det blir ett gammalt....vi hade party hemma hos nina o erik igår iallafall, jätteroligt!! hann först förbi en sväng på lindys födelsedagsfest först där det oxå var jättetrevligt!! nu är jag jättetrött!!

RSS 2.0