en bild till från läggan bara...

med risk för att verka tjatig med bilder från min lägenhet...men jag vill bara visa vilken fin sits (eller vad kallar man det?) som Brittlis har sytt till mig o min gungstol=) jätteskön att sitta i nu!!


.....

ja jag tycker då att det är som sorgligt det här med uffe larsson!!=(

nu är soffan här!=)

nu har den kommit nya soffan, så självklart lite bilder=) försökte ta på nya tvbänkarna oxå men jag tycker inte att det kortet blev så bra men jag la in det iallafall=)

!!!!

sitter o väntar på min soffa från ikea som ska komma ikväll...jiihoooo=)

imorgon ska jag på calles o äta med nina o idha igen...jiihoooo=)

hmmmm

jag köpte en  lampa på solkraft igår...var den fin eller ful?? jag kan inte riktigt bestämma men jag tror att jag gillar den...ni behöver inte kolla så noga på alla sladdar på golvet!!

igår

igår hade jag nina o stina här på besök, mycket trevligt!!

....

hmmmmmm jag undrar om jag ska gå o kolla vad mamma har i kylen, för i min finns det inget!!??!

tralalalala

nu går jag ner på stan o shoppar upp lite av lönen!=)

bureå

jag o linette har varit hemma hos jessica i bure ikväll o haft värsta bästa myskvällen, blir allt för sällan!! o nu känner jag: men nej linette du får ju inte flytta till umeå!!=(....vi måste iallafall se till att vi kommer o hälsar på snart, det är ju inte så långt!!=)


myspys

har haft en supermysig kväll med nina, idha o buffe på calles, vi ska nog göra samma sak nästa onsdag och då är det tacobuffe som vi trodde att det skulle vara ikväll=P

wiiiiiiiiiii

ett stort stort grattis till söta kicki i göteborg som har blivit mamma till en liten flicka!!=) grattis till pappa jonas oxå=)

....

jag har plockat in jättegoda äpplen från gården...men detta ser ju mer ut iittala reklam!! man blir glad av äpplena iallafall=)

fredag

imorgonbitti kl 8.00 hämtar nina upp mig o sen åker vi mot haparanda, vi ska äta mackor o cocosbollar i bilen!!=)

nu väntar jag på besök från nina o jespher=) (fast inte samma nina som ska med på ikea...jobbigt att folk heter samma sak!)

plommontestiklar

idag har jag klippt pappa han hade med sig en bit rökt vildsvin, en bit rökt rådjur o en påse med små gula plommon från trädgården, eva som antog att allt kom från djur trodde att påsen med plommon var en påse med testiklar...haha...gud vad elakt det hade varit att ge bort det!! plommonen var iallafall jättegoda, köttet har jag inte smakat än!!

nu ska jag fortsätta kolla på idol!! tjing!!

sovmorgon!!

imorgon börjar inte jag jobba förens kl 13.30...värsta sovmorgonen!! kanske att jag ska storstäda lägenheten då...men vi får se;)


shit!!

kollar på första avsnittet av svenska hollywoodfruar, dom är rent ut sagt riktigt riktigt korkade i detta program!!!


ikea

har varit på kombipass 45 min styrketräning o 60 min spinning helt galet men det var rätt roligt o skönt när det är gjort!!!

på lördag åker kanske jag o nina på jobbet till ikea...wiiiiiiiiiiiiii...hoppas hoppas hoppas att det blir!!!=)

till fastern=)

här faster kommer några fler bilder från lägenheten! gardinen i sovrummet är oxå ny men ska fylla på med lite fler blommor i det fönstret o fler bilder kommer då jag fått min nya soffa!=)

saxlaxtax

vi har nyslipade saxar på jobbet vilket innebär att mina fingrar blöder o ser förjävliga ut...men det är roligt att klippa!!=)

.....

kommer inte på så mycket att skriva så jag lägger in ett gammalt gammalt kort på mig o nina!!=) snart helg igen, veckorna går verkligen fort...tror att jag o hon till höger på bilden ska gå o äta nånstans på fredag efter jobbet, visst ska vi??=)


spotify o ny gardin

här är min nya gardin som jag sydde till köket igår!=)   nu har jag äntligen spotify på min dator igen efter mycket tjafs, tack snälla snälla nicke!!! jo o naturligtvis så kom min mamma till min lägenhet då jag både hade glömt ugnen på i flera timmar (under hela tiden som jag var i falmark+ lite till faktiskt) o dessutom just plockat ur bateriet ur brandvarnaren som pipit hela natten för att påminna om att bateriet snart är slut....typiskt att hon alltid ska komma o se sånt som nästan aldrig händer i vanliga fall!!;)

haha

haha såg nyss på nyheterna där dom tog upp ifall barn får mobiltelefoner för tidigt nu förtiden o då intervjuade dom en pojke o frågade när han fått sin första mobil när han var 9 år på frågan om det var bra sa han ja o när dom frågade varför det var bra att få den så tidigt svarade han att det var bra att han fått den så tidigt för om några år kommer nog alla att ha en o då är det inte lika roligt längre...haha ja herregud vad ska hända när han märker att han är långt ifrån ensam om att äga en vad ska han föräldrar då hitta på för kul som han får vara lite mer ensam om;)

kudden o diamanten

hanna såhär ser kudden ut, det är en diamant i mitten så det var därför den var rätt så dyr!! o nu är soffan beställd oxå, en karlstad 3-sits soffa svart med rutsömnad från IKEA=) blir jättefint tror jag, ni får komma o provsitta!!=)

soffa

jag har köpt världens finaste kudde idag så nu måste jag nog beställa en ny soffa till den oxå, men jag har lite svårt för att trycka på "beställ"-knappen då det är nåt som är så dyrt....ska nog ta en liten promenad först för att samla mig lite...haha!!

RSS 2.0