80

var på 80-tals fest i bureå i lördags, jätteroligt!! o så himla roligt att linette var hemma i helgen!!

mnååååå

nu har dom jävlarna dragit pengarna för flygbiljetten o jag som trodde att dom hade glömt...ååååååå!!


det är ju så att pengarna alltid brukar dras från kontot typ exakt i samma sekund som man bokar biljetten men den här gången tog det ca 13 dagar...inte konstigt att man tror att man har fått den då heller...just därför hade jag ju gjort av med pengarna på andra fina saker!!!


dagbok

I lördags var jag, nina o stina på coasters o lyssnade på något som kallades mortified, fantastiskt roligt, kvällen gick ut på att folk skulle läsa gamla dagboksinlägg, dikter, sångtexter mm som man skrivit i en yngre ålder! blev lite inspirerad till att iallafall plocka fram mina gamla dagböcker (återigen plocka fram dom kan man väl säga, jag läser dom ganska ofta!) jag bjuder på ett gammalt inlägg här:

8/9-92

Idag har vi varit ute och letat insekter på skolan sen for jag på barnkören det var inte så kul för det är nästan gud i varje mening sen for jag på slakteriet för dom hade skjutit två kvigor


.....

jag har fått ett brev där det står att jag måste förnya mitt körkort och det kostar 150 kr...jag har ju knappt använt det förbannade kortet!!!

så mycket bättre

tycker att "så mycket bättre" är det absolut bästa programmet som går på tv just nu o guud vad kär man blir i petter...vilken kille!!!♥  grät en lite skvätt oxå när plura gjorde sin tolkning!

----

veckorna springer verkligen förbi, nu är det snart helg igen!! har hunnit med en tripp till turkiet och en helg i stockholm i oktober, en annars så tråkig månad blev en helt underbar istället!! får oftast lite ångest av mörkret men känner att jag har klarat mig rätt bra undan eftersom jag har haft så fullt upp hela tiden!=)

jag har dessutom köpt första julklappen för i år, vet inte än om den blir bra eftersom jag väntar på att få betala och få hem den, köpt på tradera och den nya ägaren blir min kära syster!!

RSS 2.0