...

drar till luleå över dagen med fredde!!

ooops

vill rätta mitt förra inlägg hon är ju min storasyster inte min stora syster, för särskilt stor är hon faktiskt inte....haha förlåt♥

men va fan!?!

idag frågade en 11årig pojke mig om hur gammal jag är,  jag svarade 28 år då sa han att jag tycker mer att du ser ut som typ 31....altså hallå!?! min stora syster har inte ens fyllt 31!!!!!!!!!!


söndag

jag gjorde världens vurpa uppför lasarettsbacken, på nått sätt lyckades jag fastna i en metallring som låg på marken o strax efter det låg även jag på marken..det gick jättefort o var riktigt pinsamt.

igår var jag på kammarkören goes rock, sen var det fest hos tina o fredde o sen gick vi på station=jätterolig kväll!!förresten så är min kamera död, fanns inget att göra sa nicke- den förbannade kameran hade brunnit på insidan!

födelsedag igen

grattis morfar 85 år, idag har vi firat min söta morfars 85e födelsedag o idag var humöret på topp hos gamle herr markström!!=)

hej dagboken

hedvig 11 år skriver dagbok: hej dagboken om jag skulle skrivaa ett brev till bullen så skulle jag skriva såhär, hej bullen jag har ett problem det är så att jag är kär i några av mina idoler och jag vet ju att jag inte kommer att träffa dom, vad ska jag göra?


....observera att jag inte bara var kär i en idol utan i några!!!!!!!! man förstår ju att det nästan behövdes ett brev till bullen

...

jag har inte riktigt tid att blogga, jag traderar....

87 år

grattis farfar 87 år (är inte förens imorgon han fyller men) idag har vi varit hos farfar på torparen i bureå o ätit smörgåstårta och firat hans födelsedag...han hade bjudit släkten och 12 polare!=)

är helt fantastiskt roligt att se hur kul man fortfarande kan ha som 87åring eller 91 som några i gänget är....tror att vi andra i släkten är rätt överens om att det är på torparen man vill bo som gammal...det är ju där det händer!!=)

mig blir man ju inte klok på

har aldrig lyssnat så mycket på michael jackson som nu när han är död, har heller aldrig handlat så mycket på hemköp som nu när dom gått i konkurs o nu ikväll hade jag nästan lust att gråta lite när camilla åkte ut ut idol fast jag faktiskt var sur när juryn gav henne en andra chans.....jag tror att jag lider av separationsångest;)

fredag

fredag=idol+godis i nysoffan=)

åker till hjoggböle imorgon och krattar löv, dicker kaffe o äter rådjurs-stek!!
jag undrar jag undrar

hmmmm jag undrar ifall nicke kan laga min kamera ifall det skulle vara så att den råkat gå sönder???

...

vissa kvällar önskar jag att jag hade ett badkar - ikväll är en sån kväll!!

...

staratade dagen med en promenad runt broarna-lovely

...

ska på bio med pappan ikväll o se flickan som lekte med elden! imorgon åker vi till umeå och shoppar upp lönen och går på visning med noir....hoppas på massa inspiration!=)

idol

altså idol-rabih (lr hur stavar han) vilken röst han har, känns inte som att den rösten kan komma från en så stor kille osså ser det så lätt ut när han sjunger...jag tycker att han är cool...men mest gillar jag nog calle, jag är lite kär i honom o mariette är fantastiskt duktig på att sjunga....för att prata lite idol altså...=) 

rensning

jag har en garderob full med kläder som jag aldrig använder, jag öppnar aldrig ens dörren till den garderoben....nu kastas allt!!!

RSS 2.0