....

Har haft en jättemysig helg med världens bästa familj på Lidingö o oj så sorgligt det är varje gång jag ska åka hem, den här gullungen har fått en mycket stor plats i mitt hjärta!!!!

....

känner att gud vad kul det var att se hockeyn idag!!!=)
nu går jag ut på promenad två i det härliga vädret!!

....

Förra helgen städade jag  lägenheten för fotografering, var tom tvungen att stoppa brickor i kylen för att det var fullt i alla andra stängda utrymmen, i helgen måste jag städa garderober o annat för jag misstänker att eventuella köpare även tar sig en titt där...puh det är jobbigt att sälja lägenheter!!=)


...

Har städat bort saker inför fotografering och försäljning av min lägenhet...inser att jag har en jädra massa saker...JÄTTEmycket saker...det är inte alltid bra att vara saksamlare!! men det blir roligt att ta fram allt i nya huset!!

inte nästa helg men nästa åker jag till stockholm...gusis vad jag ska mysa med Maj!!


melodifestival

Måste erkänna att jag tycker ganska många låtar i årets melodifestival är bra, the moniker är ju jättebra, swingfly är inte heller fel, både Brolle och Nicke Borg smådiggar jag o nu till det jag egentligen helst inte vill erkänna men jag kan faktiskt höra mig själv säga ja när både Danny och Eric Saades låtar spelas på dansgolvet...

...

Jag har köpt ett litet radhus o därför har jag börjat tänka lite mer ekonomiskt, som idag tex gjorde jag ett riktigt klipp...hittade en ansiktsmask på åhlens som såg så himla spännande o lockande ut o som var på 30% rabatt, dessutom hade jag en bonuskupong med 50kr på åhlens i börsen så asiktsmasken blev ju min för nästan inga pengar, var inte det toppen så säg!!;)

Ikväll ser jag tv, äter godis o gör ansiktsmask, härliga fredag!!


....

Har bokat biljetter till stockholm sista helgen i mars...tjohooo!! längtar så mycket efter lilla familjen i huvudstaden!!

...

Alla borde prova gå på zumba på 360!! jag var på mitt första zumbapass i lördags o efter det har jag hunnit med två pass till...det är jätteroligt!! inte så svårt o om man inte hänger med i en dans så är nästa låt en annan dans så man behöver inte upprepa o komma ihåg...kul kul kul!!

Tycker att livet känns så mycket bättre då det har blivit lite varmare ute!!!

RSS 2.0