.....

gott nytt år 

brrrrr

jag har fått ett nytt duntäcke, kuddar, sköna mjukisbrallor/träningsbyxor o jättemysiga tjocksockar av mamma o nicke i julklapp jag tänker bo i detta hela vintern, det är ju så kallt nu!!


.....

dagen före julafton åkte jag till hjoggböle o sov där till juldagen, på juldagen sov nina över här o igår sov hanna här, inatt ska jag sova alldeles ensammen...så tomt det blev i lägenheten, trots att jag har så många saker!! ;)


o nu måtte väl änglarna snart ha slut på frusna tårar som trillar ner från himlen...det räcker nu!!!

.....

helg igen!!! hur kunde det hända?!?!

ska jobba en stund imorgon o sen blir det nog lite fest på kvällen...ikväll ser jag tv o äter godis!!=)

julkul

har haft julafton med jobbet ikväll, lika mysigt som alltid o detta året har vi varit hemma hos eva!! fick jättefina julklappar ett avlångt fat o två skålar från rörstrand, dom som har typ rotfrukter o bär som mönster jätte jättefina!!! hade jag haft en kamera skulle jag ha fotat o visat men det kanske blir när en ny kamera är inhandlad...kanske köper en på mellandagsrea=) brukar dom rea ut sånt förresten??! nu ska det iallafall bli jätteskööönt att sova!!!

har för övrigt först haft besök av mamma o nicke idag o mamma hade narurligtvis sett att min branvarnare fortfarande var batterilös o ringt till min pappa som skulle komma o hjälpa mig med lite grejer o bett honom att köpa ett nytt batteri eftersom hon konstigt nog tror att det aldrig kommer att bli gjort annars!;) nu har jag iallafall fått ett nytt batteri...tack pappa...ska sätta fast det i brandvarnaren nu på en endaste gång!!=) god natt!!

ett uppdrag

jo jag fick ett uppdrag av linn att skriva tio sanningar om mig själv...så jag ger det ett försök

Jag är nästan sur varje morgon då jag blir väckt av väckaren o tänker "direkt jag kommer hem idag ska jag sova"

Jag har en liten mjukdjursapa som bor i min högra vante o där har den bott i ca 6 år tror jag (o då tog den över efer en annan plastapa som jag tappade) jag vet att det låter konstigt men det är dock en sanning om mig själv!!

en till om vantar: Jag har haft samma vantar i ca 10 år  (som farmor har stickat) o jag tänker ha dom tills dom trillar sönder!!

finns nästan ingen komentar som gör mig så förbannad som "jag har inga fördommar mot homosexuella bara jag slipper se dom ha sex" o detta dessutom sagt på gnälligt skellefteåmål gör det hela bara värre o jag tycker att jag har hört det allt för många gånger!! det är så jädra korkat, jag vill inte titta på när någon jag känner har sex o då spelar det ingen roll om dom är homo eller hetrosexuella det för mig totalt ointressangt!!

jag tycker att torget i skellefteå är riktigt jädra fult o har ett mycket opassnade namn för där verkar ju inte finnas möjligheter för annat än tre hamburgervagnar på rad! (om någon inte vet så heter torget möjligheternastorg)

jag har en förmåga att lägga låttexter på minnet, kan ganska många faktiskt!;)

ganska ofta svär jag lite halvhögt till bilar som inte stannar vid övergångställen o säger typ "jamen skit i mig du  din jävla idiot som iallafall har tak över huvet" hahah jag vet att det är jättetöntigt men dock en sanning

jag önskar att jag hade mycket smalare ben, mindre rumpa o smalare midja men jag orkar inte banta!!

ibland önskar jag att jag hade ett litet barn eller två för jag tror att jag skulle bli en ganska rolig mamma!=)

ibland önskar jag mig en kille oxå o ibland tycker jag att det är ganska skönt att vara själv!=)tio sanningar om mig själv, o sen tror jag att det var tänkt att jag skulle skicka utmaningen vidare till 3 av mina bloggvänner  o då utmanar jag hanna nina  och linette


....

oj nu går det trögt här på bloggen, ska försöka skärpa mig!!


!!!!

det sämsta med att vara frisör är nog att alla kläder sticks så förbaskat!!! annars är det mesta bra!=)skulle gå o träna efter jobbet idag men fastnade på calles med nina o idha istället, onyttigare men gusis så trevligt det var!!

RSS 2.0