grillidillen

jag o pappa grillade i hjoggböle, gud vad gott det är med kött ibland, händer inte så ofta att jag tillagar kött hemma själv eller det händer aldrig, men gott är det!! dessutom körde jag bil idag vilket heller nästan aldrig händer, jag körde hem Brittlis bil som stod i stan o ja det gick ju riktigt bra!! vi stannade o drack kaffe hos mamma o nicke när pappa skjutsade tillbaka mig till stan igen!=)

soooooool

har haft en superduper helg i solen!!!! igår firade vi jonas lundström som har fyllt 30 år!!=) började med sallad o mys i solen på rovön sen åkte dom andra iväg till byske för att spela paintball medans jag o stina åkte hem till dom i bureå o åt o drack lite ute i gräset på deras superfina gård!=) senare på kvällen anlände paintballgänget + några till oxå till bure o vi fortsatte festen hemma hos jonas nyström, blev en mycket trevlig kväll hoppas att födelsedagsbarnet uppskattade det oxå!! idag har jag fikat med nina o hennes föräldrar på stigs  sen har vi mest hängt ute, har ju varit nästan ännu varmare idag än igår! snart ska jag till hjoggböle o grilla med pappa osså ska vi förbi mamma o nicke i stugan o ge min mamma en morsdagskram!!!


jag har förövrigt dom rödaste armarna i världen just nu men där klockan satt är jag fortfarande bländande vit...gusis så sniggt!!

vimmel

kolla!! jag carro o jonas har varit ute o vimmlat o hamnade på vimmelbild...vi kan kanske inte påstå att vi ser vidare tuffa ut men efter typ 4a försök gav fotografen upp, haha, det blir inte bättre!!

har ingen bra rubrik!!

nu är vi trötta när vi går hem från jobbet på dagarna, men det är roligt att ha mycket att göra!!=) 1 jobbdag till sen helg igen, veckorna går hur fort som helst!! imorgon blir det suring i stinas stuga, jag tillhör dock barnen som får hamburgare istället för den sura fisken=) ska iaf bli jättetrevligt synd bara att jag inte kan dela på mig o samtidigt grilla hemma hos nina o erik men det kanske jag får göra en annan gång?!? sommaren är ju rätt lång!!=)

o nina det är klart att du får vara med mig o hanna i sommar, hanna är inte i närheeten av lika farlig som hon var den där gången i 7an så du behöver inte ens va rädd..det blir kuuul!!=)

jeej

det är inte klokt vad jag får presenter hela tiden!!=) jag har fått en cykelkorg från designtorget fullproppad med pic nic prylar, en silverring, margareteskålar, en tavla med massa samlade foton, en ask tryfflar, en ask choklad , vin, massa blommor o idag när jag kom hem hade det kommit ett paket med posten med ett armband o en ring från designtorget....gusis vad det är kul att ta frissaexamen!!=)

ikväll stog det spinning på schemat men jag hann inte dit o det börjar ju som sagt vara sommar så jag går nog broarna istället, det gör nog ingen större skillnad på sommarkroppen men det är ju skönt med en promenad för fanken!!=)

knäppt

när jag var liten önskade jag mig tre saker...att få hoppa på kryckor, ligga på sjukhus o ha tandställning o fy fanken alla önskningar slog in!!!!


hiiiiiih

asså guuuud så skönt det är att det börjar va sommar ute...jag känner mig som lycklig fast det började spöregna när jag for hem från träningen....jag är trött, blöt o hungrig men det gör inget för det är nästan sommar...wiiiiii!!!=)


nu ska jag äta sova o torka!!

examen

hade en liten "examens"fest här igår, blev riktigt mycket folk o jätteroligt!! fick så fina presenter o blommor, tack alla söta!! ikväll tänker jag vara duktig o träna på 360, känns som att det är länge sen jag besökte det stället nu!!


myspys

jag är lite dålig på att skriva nu för jag är inte hemma så mycket....när solen o våren/sommaren kommer så får man ju plötsligt ork till att göra andra saker än att sitta hemma framför datorn!!

ikväll har jag o carro varit i hennes syster lottas stuga o ätit grillat det var jättegott o supertrevligt!!


jiiiiiiihoooooooo

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!




jag klarade gesällen nu är jag färdig frissa=)=)=)

puuh

1a dagen avklarad o jag tror att det har gått bra..det känns så!=) nu är jag jättejättejättetrött o funderar på att lyxa till det med att cykla på statoil o köpa ostkrokar, gick in på ica för att köpa nåt att äta men kom endast ut med EN banan...haha..helt enkelt för trött för att ta några större beslut än så;)  men kylen är helt tom o nåt måste jag nog få i mig!?!?


nu jädrar

imorgon gäller det...då gör jag mitt gesällprov, o på söndag är jag förhoppningsvis färdig frisör!!  har varit jättenervös o stressad i veckan men just nu känner jag mig rätt lugn, hoppas att den känslan håller kvar sig tills imorn!=)

tradera

jag tycker att det är roligt att va ute på tradera o kolla på saker, ibland köper jag ibland köper jag inte.....idag köpte jag INTE: ett litet kinderäggs pussel för 5 kr, EN servett med fåglar på för 5 kr, en burk med fyra olika sorters strössel (endast smakat några av varje sort) 10 kr...men jag imponerades av ägarna till dessa saker som ides lägga ut detta till försäljning!!

trött

har haft en jättemysig helg i sthlm, fredde partade till halv 5 i morse, jag o ulle tog det lite lugnare än så men är mycket nöjda med kvällen iaf=)  

nästan det tråkigaste jag vet är att säga hejdå till min syster när jag vet att det är ett tag innan vi ses igen, så jag har hunnit gråta lite på t-banan oxå...jag har ju sån jädra separationsångest!! jag hade en himla tur som fick hanna som syster för tänk om hon inte hade blivit  MIN storasyster utan hon hade haft en annan lillasyster som hon var sådär snäll mot...då hade jag varit allt bra avis på den jädra snorungen!!

sthlm

åker till sthlm nu, tillbaka imorgon!!=)

det här är vad jag gör...

här är en bild på min långhårsuppsättning till gesällen behöver finputsas lite till så den verkligen känns bra men jag har ju en vecka till på mig!! OBS! det är moa själv som har suddat ut ansiktet på kortet jag hade gärna haft med hennes söta ansikte på bild!!

lite sådär

vill bara säga att jag inte är så rolig just nu...har extrem gesäll stress/ångest...är mest trött o lite grinig, lovar att bättra mig snart, förhoppningsvis nästa söndag...men just nu är livet sådär kul!!!

men i helgen ska jag koppla bort gesällen o åka till sthlm o mysa, ha kul o få ispiration...o äta hotellfrukost:P o träffa sötaste systern i världen!!!

tiderna ändras

när jag var liten brukade jag sitta inne på mitt rum o  läsa första två kapitlerna ur bröderna lejonhjärta högt o gråta för att det var så sorgligt, nu för tiden kollar jag på greys anatomi på onsdagkvällar o gråter nästan lite till varje avsnitt...så man kan säga att jag är lite mer varierad nu för i boken om bröderna så var det ju samma kille som dog varje gång  o nu ser jag ett helt nytt avsnitt varje vecka!!;)

men gusis så mycket ledsamt som kan hända i en o samma serie...tuuur att det bara är på tv !!

te

avslutade  dagen med ett tungt o svettigt spinnpass...nu dricker jag te för ovanlighetens skull men jag tror att jag ska göra det till en vana...ska köpa fler sorter bara


måndag

jag blir lite stolt över mig själv när jag gör  saker som att gå ut med  pappers/plast/glas-samlingen, kastar soporna, tömmer kylen från gammal mat o diskar samtidigt som jag lagar lite mat..då känner jag mig lite huslig...ikväll har jag gjort det=) nu funderar jag på att ta en promenad men det är inte säkert att det blir mer än en fundering!!

söndag

idag tänkte jag o carro köpa en macka på hemköp men då brieosten var möglig o dom andra färdiga mackorna var förpackade den 28e (dvs 5 dagar gamla) kände vi oss inte så sugna längre!!!


japps

skönt med några dagars ledighet, undra vad jag ska göra idag bara?! nästa helg åker jag ulle o fredde till sthlm på visning o fest med sebastian!=) ska bli jätteroligt!!

RSS 2.0