puss mamma

förresten så vill jag ju säga grattis till min underbara mamma oxå, det är ju hennes dag idag! ♥♥♥

loppisfyndat i hej!!

ska klä om pallen, tyget nu är ganska fult!!dagens bästa fynd, glasfågel från iittala!!=)

...

jag känner faktiskt ingen särskilt stor sorg över att sverige inte tävlar i schlagerfestivalen imorgon...tycker kanske lite synd om anna men nej, annars ingen sorg!! borde man göra det eller?

....

har tvtisdag med ugly betty!!

.....

man blir trött av gråa måndagar!!!

har haft en mycket trevlig helg iaf, älskar att det börjar vara sommar!!

älskar det soliga vädret!!

ny köksgardin!!=)

.....

gaaaaaaaaaaaaaaaa jag höll på att trampa på en stor fet groda när jag gick broarna, tror nästan att hjärtat stannade en liten stund!!! ljusbrun nästan guldfärgad o faktiskt jätteful....huvva!! om det där var min prins så säger jag vänligen men bestämt, nej tack!!!


loppis

här är mina loppisfynd från förra helgen hanna!!

...

kolla jag har köpt rosor!! =)

....

jag föll i trappen så glaset på ramen som jag fick av mormor gick i tusen bitar!!! åååååååååå!! =(


.....

blev som tvärt less på min lägenhet o vill göra om....hmmmm jag kanske har en liten kris!!?? eller är det så på våren tro?!?!;)har varit på loppis i bureå med mamma o nicke idag, hälsade på farfar en liten stund o sen fikade jag med nina, idha, isak o polly på ainas= mysigt!!

=/

försökte blogga från telefonen, hade tänkt lägga in mina loppisfynd men min telefon är så jädrans seg så det blir inget, inte ikväll iaf....sorry hanna!!

....

tycker att den här bilden på världens bästa syster är så fin så nu har jag den som skrivbordsunderlägg på datorn!!=)

lagom är bäst

Ett litet tips från mig till er: salta inte havregrynsgröten för mycket, det blir inte gott då!!

...

nääee jag är tamme för trött för att skriva....


en gång när jag var 4a....

när jag var liten var min käraste ägodel en vit dunkudde eller rättare sagt en kudde som varit vit en gång i tiden men eftersom jag vägrade ha örngott på denna så var den något ful i färgen eftersom den följde med överallt (tex hade jag fötterna på den när jag satt på toa) min mamma tyckte att denna kudde var lite ful o snuskig så hon bestämde sig för att tvätta den när jag var ute o lekte men under tvätten hände en liten olycka o när mamma öppnade tvättmaskinen (som var toppmatad om jag inte minns fel?!) var den fylld med dun!!! hon ropade in mig och berättade det hemska som hänt o trodde nog att hon aldrig skulle bli förlåten!! -får jag se på kudden, var min första reaktion o när jag senare stog o tittade ner på allt dun så förstod jag att det bara fanns ett sätt att lösa detta på -då måste jag få din kudde! sa jag till min mamma och så fick det bli!!... som ny ägare av en rosa dunkudde i något större format bestämde jag mig för att det var bäst att jag piffade upp den  och målade gröna solar i hörnen på kudden så mamma -gudförbjude- inte ännu en gång skulle kalla kudden ful o snuskig o göra om samma misstag igen!!.....det gäller att vara listig för att klara livets stora svårigheter!!;)

RSS 2.0