...

fick mat av min söta mamma..ibland har man tur!! är sjukt trött nu så det blir en mycket tidig kväll ikväll så jag orkar med umeå imorgon, blir superkul!!
(vi kan låssas att det här är en bild från ikväll när jag ligger i sängen o är trött men det är ju inte sant för egentligen så är ju den här bilden från ett hotellrum i tallin!!;)

hmmm

undra sa flundran om jag ska få mat hos min mamma imorgon?! (med imorgon menas fredag efter jobbet om du läser detta mamma)

jahapp jahapp jovisst

imorse snoozade jag först väckaren i 10 min sen efter att jag slagit av den vilade jag ögonen en liten stund o det råkade bli i 30 min....efter det fick jag stressa!!!!


jeeeij

på lördag åker jag, tina o jessica till umeå och hälsar på världens bästa linette...ska bli jättekul!! vi går självklart på schlagerklubben igen!!=)


...

Inte i mitt hus utan i ett annat hus inte så långt ifrån mitt bor det ett äldre par som ofta står utanför porten och dammtorkar sin hund, han har en liten borste som han gnuggar tassarna med o hon dammtorkar med trasa...jag tycker det ser så lustigt ut!!

....

en sak är mycket märklig o det är att jag är i lägenheten tillräckligt mycket för att stöka ner som fasen men aldrig hemma tillräckligt länge för att hinna städa...hmmmm

vårvårvår

idag på lunchen gick jag in en sväng på indiska o där hittade jag en matta som skulle vara jättefin på min ballkong o en perfekt o fin korg att lägga ogräs i när man rensar rabatten o fina trädgårdsredskap mitt enda problem är att jag varken har ballkong eller trädgård....lite snopet kan man säga!!!

....

så skööönt med en dag i solen!!! på carros balkong kändes det nästan som sommar!! helgen har varit toppen, middag hos carro & oskar, club 27, mammamat,  sällskapsspel, fika hos mormor o morfar o nu drar jag på spinning....tjing!!

...

trist med hockeyn ikväll men roligt att dom tog sig så långt som dom gjorde!!

lovelovelove

jag älskar hoffmaestro, dom är så jädrans bra!!!! hade jag kunnat så skulle jag ha lagt in ett youtube-klipp här men det kan jag inte så ni får söka själva om ni inte redan vet hur bra dom är!!;) o två av dom är dessutom snigga...♥ 

...

har för första gången sen i november (tror jag) cyklat till jobbet idag, så skööönt....ännu ett tecken på vår, jihooo!!

.....

jag kommer inte på nått att skriva o har inte gjort det på hela veckan, eller jag ids inte riktigt helt enkelt så nu sätter jag in en bild istället! 

RSS 2.0