wiiiiiiiiii

har haft en heeeeelt fantastiskt rolig helg i umeå med linette o tina, schlagerklubben är det bästa vi vet!!!!

....

hedvig stenmark är trött efter stressig dag!!

men peppad för morgondagen!!

....

färgade håret på nina ikväll o efter det gick vi på calles o åt lite buffe! gott!!=)

på lördag blir det umeå med tina o linette ska bli så kul!!

tradera

såhär ser dom ut, pippi långstrump skorna som jag har köpt på tradera, o jag är så himla nöjd.....fast jag har ju inte sett dom på riktigt än!!=)

kalas

idag fyllde värdens bästa ulle 40 år...o oj så mycket fika som rymdes i magen!!!=)


dessutom vann jag (eller vann o vann) värsta snygga skorna på tradera idag....jippijejjejj!!

måndag

snart börjar mitt nästa favvo, paradise hotel...man kan nästan tro att jag är tvberoende ;) jag har iaf hunnit med att äta middag på waynes med stina o tränat ett kort men intensivt corepass efter jobbet...så jag kollar inte baara på tv menar jag!=)

jo visstja jag har betalat räkningar oxå men det var fy faan-trist och onödigt!!!

....

snart börjar i en annan del av köping...det är ett av dom bästa jag vet!!

....

jag har lite depression idag....idag vill jag inte bo i skellefteå!! men på kvantum hade dom iallafall rostade mandlar!!

jo.....

ja nu är det tamme bara att ta sig i kragen o börja blogga om denna bloggen ska få finnas kvar!!

har sett snabba cash på bio med nina ikväll o nu är jag jättekär i en av skådisarna Matias Padin Varela har jag googlat mig fram till att han heter född 1980 så det passar mig som handen i handsken kan man säga, vi är nog som gjorda för varandra♥!! ;)

fick mat hos min snälla mamma innan bion o inte kunde man tro att det var hon som skulle lösa mysteriet med min nya besvärliga mobil men precis hon var det o vilken tur för det är mycket roligare med nya saker som funkar som dom ska!!=)

i fredags var jag o nina hemma hos idha och såg lets dance o jag fick träffa polly för första gången, en mycket trött men väldigt söt polly var det!!=)

nästa lördag åker jag o tina till linette i umeå o det ska bli så himla kul!!!! jag längtar!!!=)

tjohooo

undra sa flundran om ni har märkt att jag inte tycker att det är så kul att blogga just nu...eller jag har helt enkelt inte tiiid, jag är fullt upptagen med att kolla på paradise hotel både på datorn o på tv!!

....

undra sa flundran om jag inte borde åka till sthlm i februari!?!?!

....

jag o tina tog en promenad runt broarna efter att vi hade fikat med jessica på waynes...helt underbart väder att vara ut och gå i nu!!! linette skulle oxå ha kommit men hon kommer nästa tisdag istället o det längtar jag efter för nu var det så himla längesen vi sågs!!!


brrrr

över 30 grader kallt borde ju för fan inte vara lagligt!!! det var allt jag hade att säga idag, nu lägger jag mig o läser damernas...godnatt!!

.....

om inte mitt nya nyttiga liv hinner börja i veckan så tänker jag tamme börja det nästa vecka....nu får det vara nog på  jul soffslöandet!!;)

nyttnyttnytt

jag har köpt en ny mobil, en vit sony ericsson o jag tror att den är jättebra!!=) o snart är den färdigladdad så då ska jag ta med den ner på waynes o fika med carro...wiiihoo!! ;)

2010

nyårsafton blev riktigt trevlig!! idag ligger jag i soffan o kollar på film, har just sett inglourious basterds..riktigt bra!!

egentligen borde man kanske gå ut på en promenad eller nåt som start på det nya året...men jag gör nog det imorgon istället!!

RSS 2.0