valborgs

jag är så glad att jag är "vuxen" o inte behöver känna tvånget att tycka smällare är helkul för det är det ju inte, hoppas att jag inte behöver höra en endaste en!!

hanna o jens har fått hem nakenkatt nr två nu, lilla severin!! hoppas att ni har det lungt o skönt i läggan på lidingö!=)

trött o så

har varit på spinning  o nu är jag trött trött trött o på lite dåligt humör...ganska ofta går dom två hand i hand hos mig...att jag blir på dåligt humör när jag är trött altså...men idag tror jag tamme dåliga humöret kom före!!

jag hanna o oden

  jag sätter in bilden igen den första försvann ju.....kom på att jag har ju några bilder på datorn, kan ju börja med att lägga in några av dom=)

två tuffa tjejer o en katt...

 

det här med bilder va ju inte alls så jädra lätt att göra o vart försvann texten till min förra bild.....gaaaaaa jädra datorer!!!

bild bild bild


mmmm

kollar på la ink..det är nog så att om min pappa inte vore så extremt emot tatueringar så hade jag nog haft en färgglad blommig arm lr en ljuskrona på ryggen...men va tusan...tror även att jag skulle svara ja om chris garver ringde för att fria!!;)

mnååååå

fy fasen för att bo själv, det är tamme inge roligt att laga mat ensam!! nina o erik jag flyttar in!!;)

sooool

helt underbart väder ute!! det firar vi med grillning o vin i solen!!=)

moa

har övat gesäll-uppsättning på värdens sötaste moa ikväll...hon har verkligen spenderat många timmar på salongen som mitt "övningshuvud" under hela min utbildningstid..tur att jag har dig!!! o tur att jag har alla andra mina söta vänner som ställer upp med sina huvuden på gesällen, ni är bäst helt enkelt!!

då kunde man allt roa sig

tänk när man spelade in egna radioprogram på kasettband...gusis så hysteriskt roligt det var att spela in o så svårt det var att hålla sig för skratt när man spelade in dessa o tänk vad konstigt att det sedan var så tråkigt att spola tillbaka o lyssna på allt detta roliga igen!!


arattatata

linette, tror inte att min morfar har någon fanclub ännu men han kanske kan starta en;) o jessen jag lovar att jag ska skriva mer från dagboken....men skriver jag allt på en gång slutar du ju kanske läsa!! ;)

sitter o försöker komma på annat att skriva om, men det var svårt...kanske kommer på nåt senare

måndag

fick lite extra energi när jag cyklade hem från jobbet funderar på att göra av med den genom att städa lite....hmmm

jasså är det därför!!

som den vise mannen i gamla falmark en gång sa: det är inte konstigt att du inte har nån kille, du har ju så helvittis mjuk hud!!.....tack morfar då vet jag vad det beror på, skönt att slippa fundera!!

jo serru

moa har skrivit en komentar om att hon vill att jag ska lägga in lite bilder men det är lite svårt för nu ska jag berätta något som antagligen får min mamma att säga jaaha!! (med sin vad var det jag sa-röst).. det är nämligen så att för typ 2 lr 3 år sen så fick jag en kamera av mamma o nicke i födelsedags present o ganska snabbt tappade jag den i golvet på balzac så jag var tvungen att byta den mot en ny som jag sedan vårdade mycket ömt, men vad min mamma aldrig fått veta (eftersom att hon tycker att jag är så slarvig med mina saker) är att på julafton för ett och ett halvt år sedan tog ju jag kort med min kamera o då sa nicke lite förvånat "jahaa så kameran fungerar fortfarande?" jajjemen sa jag rätt stolt över att dom minsann haft fel om min slarvighet...o just därför så har jag undvikit att berätta att dagen efter på juldagen så försvann denna kamera någonstans i vimmlet på station 8a...jävlarns otur..haha
så därför har jag heller inga kort att lägga ut..inga nytagna iaf;)

hmmmm

har fikat på lilla marie med pappa o brittlis det var trevligt men nu så är jag hemma igen o blev genast jättejättejätte uttråkad o ensam=(  men så fick jag precis veta att min vän calle från pite (han med lockiga håret;) kommer hit nästa lördag o då blev jag genast lite gladare o mindre ensam=D

fredag

har övat uppsättning på lillasyster moa och kort afton på nina..gesällen närmar sig med stormsteg skönt att det snart är gjort iaf!!

middag på balzac med ninan o nu ett glas vin hemma hos nina o erik..trevlig fredagkväll vi lyssnar på 90-tals techno o önskar att vi vore 15 igen....lr kanske inte ifall jag riktigt tänker efter;)

jepp

en dag som denna önskar man ju mest att man hade varit kusin med burk-curt!!

helt sjukt vad fort veckorna går, imorgon är det ju helg igen!! ska avsluta morgondagen med att öva min korta aftonfrisyr (som jag ska göra på gesällen) på nina o sen ska vi gå o äta på nåt trevligt ställe..balzac kanske??=)
hoppas att det blir sådär vårigt ute i helgen  som det var i måndags!!!

jahaaa

ok nu såg jag lägenhetsägarna...dom kommer att bli asnöjda..haha

nej

jag är på nått sätt fortfarande lite svag för dregen men nej han får inte inreda mitt hem...ikväll är han inredare i roomservice på 5:an, ser inte särskilt ljust ut för lägenhetsägaren om man säger så ;)


tuur

tuur att jag ringde till nina o tuuur att hon nyss hade varit ute o sprungit för annars hade nog jag skippat spinningen ikväll o nu när det är gjort så känns det ju så himla skönt, osså sover man så gott sen!! nu ska jag äta husmans med ägg o kaviar...tänkte att det kunde va intressant att veta;)

dont let the devil ruin it all

can you honestly say we´re no good for one another? I know I can´t so why bother.
And did you really mean every word that slipped trough your sweet mouth? I sure as hell didn´t.
Last night might well have been pure hell. but we both know it´s not like that.

So come on! Let´s not let just one night fuck it all up. don´t let the devil ruin it all.

Timo Räisänen....värsta bästa låten!!

oj så liten

för massor av år sen var jag o hanna så små o korta så vi båda rymdes mittemot varann i kökssoffan med fötterna mot varann så vi kunde "cykla" i luften...då var vi små men min pappa han har varit så liten så att han en gång trodde att han var så liten så att han skulle rymmas i en leksaksbil.....men på den tiden var man ju svartvit oxå!!


jag är i hjoggböle o ska  få mat, det luktar gott från köket så jag går dit nu!=)

hmmm

det är inte säkert att alla tycker att det förra inlägget var så roligt men jag tror att min pappa tycker det!=)


pappa läs detta

hittade en till sida i samma dagbok som jag måste skriva, en liten berättelse kan man väl kallad det: såhär står det....idag har vi skrivit en jägares dagbok på skolan jag skrev så här  jag vaknade, for ut  i skogen, kom en älg, sköt, bommade hörde ett skott det var mats som sköt min älg for till slakteriet, slaktade tjuren for till skogen igen sköt ett skott det träffade hornen sköt ett skott till det träffade en björk...slut

hahahaha...

hedvig 10 år

en dag i min dagbok från årskurs 4a har jag  skrivit:  jag ska börja i Idas grupp såhär är min autograf ...( har sedan två gånger försökt att skriva mitt namn på ett snitsigt, skrivstiligt o vuxet sätt men inte lyckats så bra så under dessa fula autografer har jag avslutat med att skriva...jag skojade bara


känner att jag fortfarande 27 år gammal ibland säger o gör saker som jag inte alltid tänkt genom ordentligt lr är särskilt stolt över i efterhand men va fasen..jag skojar ju bara!;)

taaaadaaaa

ger  bloggandet ett försök...


i morse när jag vaknade var mitt huvud fyllt med kluriga saker att skriva om, borde ha startat bloggen då för nu några timmar senare är mitt huvud fortfarande fyllt med kluriga saker...men inget att skriva om!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0