finnhällan

har haft  helt underbart mysigt i  finnhällan med brudarna, tror aldrig vi har haft så tur med vädret förr!! o jag har bara bränt mig lite på ryggen o i ansiktet för jag har haft solskyddsfaktor 20 o det funkar ju faktiskt!!=) linette har fått tag på lägenhet i umeå så hon o jakob blir umebor till hösten..så då får vi åka dit o hälsa på=) detta var 7e sommaren som vi haft våran finnhällan övernattning så vi började diskutera vad vi ska göra som 10års jubileum..en liten utlandsresa funderar vi på..några tips på vart vi kan åka?? tänkte oss över en helg lr så!!=)

imorgon blir det sol o bad i sjöbotten o sen picnic med nina=)

soooooooool

jag o nina har solat på rovön, härligt!!!! vi såg en liten liten lieten liten krokodil i vattnet!!!;) det allra värsta hände när vi skulle cykla hem, mitt cykelhjul hade fåt en bubbla som bara växte o växte!!!!!!!!!!! nu står cykeln vid kyrkan o kommer säkert snart att explodera...skrämmande!!

imorgon åker jag, linette, tina o jessica ut till linettes stuga i finnhällan...värdens bästa tradition har det blivit!!=)

RIP michael

michael jackson är död!?!? det känns konstigt han har ju funnits jämt...hela mitt liv har han ju funnits o nu finns han inte mer!!

gaaaa

för över en vecka sen vann jag en tradera auktion, ett marimekko kuddfodral blev det, jag betalade via payson för det var enklast så o då ska man ju inte godkänna att pengarna åker iväg föräns man har fått saken man beställde men det råkade jag göra på en gång...så nu har jag betalat men inget jädra kuddfodral har kommit!!!

jag har bara en arbetsdag kvar till semester..lovely!!

....

bara 3 dagar kvar till semester...wiiiiiiiiii!!!=)

trötter,glader,toker

jag är trött..men det är för att jag har haft så roligt i helgen, o då får man skylla sig själv!!=)
firade midsommar i adams stuga o i lördags var jag först på 50års kalas o sen på travet...gusis vad kul vi hade på travet, tänk så bra o roligt det är med coverband ibland;)

midsommar

nu åker jag till bonnstan o fikar med släkten o kollar på lilla ester för första gången=) har bakat sirapspinnar nu på morgonen på beställning av pappa!! sen åker jag, nina o erik o äter middag hos mamma i stugan o sen på fest i adams stuga i gamla falmark...blir ju jättebra det här!!!=)

igår var jag hemma hos linette det var supermysigt, blir alltför sällan vi ses!!! precis när jag skulle cykla hem (runt kl 1 inatt) kom linette på att hon glömt att berätta skvaller om en MÖRDARE...jäsikens vad fort det gick att cykla hem när man blivit lite uppskrämd!!;)

ha en skön midsommar!!


kaaaallt

har varit o sett hemsöborna (sommarteatern) med pappa o brittlis, den var jättebra men det var kallt!!!

sol resten av veckan????!!!!!

ska på sommarteatern imorgon, till linettet lr på calles på torsdag o på fredag är det midsommar först i bonnstan o sen i gamla falmark ...det här blir ju en supervecka, tänk om vädret bara kunde bli lite bättre oxå!!!!!!!!!


sen vill jag oxå säga GRATTIS i efterskott till min söta kompis stina som varje år blir grattad några dagar försent pga mitt dåliga minne....förlåt!!!


....

fyndade en jättefin fjärilstavla, en gammal röd termos och två lp-skivor i hej....vi hade jättetur för när vi kom fram så visade det sig att dom egentligen inte har öppet på söndagar utan numera bara onsdagar o lördagar men eftersom han som har loppisen var en gammal klasskompis till lennart så fick vi komma in iaf!!! o vilket ställe!! hanna vi bara måste fara dit när du kommer hem i sommar!!

HEJ

nu drar vi på loppis i hej!!! hoppas på att fynda massa!!

ur dagboken igen

såhär fick min pappa fira sin 40-års dag (enligt mina gamla dagboksantekningar iaf;)  I dag har vi städat för pappa ska ha kalas på lördag han har satt in en anons i tidningen om att han fyller år, i dag blev pappa kidnappad av sina arbetskamrater, bara på skoj förstoss, dom åt middag sen slängde dom pappa i en bubbelpool med kläderna på sen tog dom ut han i skogen!


hmmm undra vad han fick göra i skogen o aj vad ont det måste ha gjort att bli kastad i en bubbelpool...dom brukar ju inte vara särskilt djupa!!;)


var är solen??

klär brud på salongen idag, sen blir det middag på olearys..lyllos oss om solen lyser på uteserveringen då så att vi kan sitta ute!!!

studenten!!

har varit på mycket trevlig studentfest hemma hos eva o olivia ikväll..olivia for vidare på klassfest hem till moster nina som lånat ut huset till 30 studenter!!! o vi andra fortsatte festen på basvägen o kollade i gamla fotoalbum från 80-talet där bland annat min då permanentade mamma fanns med på flera bilder=)..nu är det dax att sova det är ju trots allt en dag imorgon oxå;)

=)

hurra för fint väder igen!!=) 


-------

klipp klipp säger saxen, tripp tripp säger taxen. hoppsan sa så säger ja, men ingenting säger braxen.

..........

igår firade vi igen att jag tagit gesällen=) denna gång med släkten, blev ett supertrevligt kalas!! fick ännu mer superfina presenter...tack för allt fint!!!

igårkväll gick jag en promenad med hundarna ner till bäcken o tillbaka jag  lånade Brittlis stövlar o har haft på mig dom hela dagen oxå när vi har varit ute i trädgården o byggt...det var precis vad jag behövde...en lugn helg i hjoggböle med stövlar!!! skulle gärna ha stannat några dagar till!!

åkte tillbaka till stan ikväll så jag både hann rösta o träna nu ska jag stöka på lite hemma!


coolt

samtal mellan mig o min 6åriga kund:  
jag:har du bestämt vilka färger du vill ha på sprayfärgen i håret sen då?
6 åringen: jag har iallafall bestämt mig för röd osså tänkte jag ifall vi kan göra nåt riktigt cooolt
jag: jaa vi gör nåt riktigt coolt
6 åringen: typ en dödskalle!!!!

....jag kunde ju inte fatta att han skulle välja nåt så svårt!!!  jag tror iallafall att han kände sig heltuff när han gick från salongen med röd-blå-lila randigt hår...det va jättecoolt!!;)



nästa gång ska jag svara: nej tyvärr, coolt går inte att välja..vi gör ränder eller prickar!!

jädra morgon!!!

nästan varje morgon då väckaren ringer så tänker jag med min tjurigaste röst -ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag lägga mig o sova på en gång!!!!!   men det gör jag aldrig...o tjurigheten o tröttheten går ju över hyfsat fort iaf!!

men imorgon börjar jag inte föräns kl 10.15...då ska jag sovaaa=P


skeppshultarn

jag har blivit lite retad för min trasiga cykelsadel men nu är det slut på retandet för i morse när ännu en del av sadeln trillade bort så tänkte jag- inte en daaag till...så efter jobbet gick jag på clas olssons o köpte mig en ny=)

RSS 2.0